Replica's

Ook voor het maken van replica's bent u bij ArtimesEngraving aan het goede adres. Wij maken geregeld replica's van de meest uiteenlopende dingen, dit kunnen erfstukken zijn over museumstukken tot op wens gemaakte produkten gevormt op een stijl of periode.

Hieronder geven wij een paar voorbeelden van wat er mogelijk is.

Voorbeeld
Uitleg
Eindresultaat
Geen afbeelding, wel de maten en materiaal.
Een gesp met riemlip, geklonken met het leer. Deze gesp word gebruikt voor de riem van een zwaard schede uit de vikingertijd.

Een asbak waarvan de klant graag een kopie zou willen hebben maar dan zonder de zigarettenhouders.

Het is een messing schaal met koper beslag, als u intresse hebt hoe deze schaal gemaakt is, dan kunt uw op produktiemethode klikken om een uitleg te krijgen.

Hier ziet u twee verschillende onderdelen die gemaakt zijn voor Saxschede (kort Wikinger zwaard) Het handelt zich om een handvol klinknagels en 4 Randknopen, die tevens geklonken worden. Zij worden gebruikt om de zijkant van de schede te verstevigen, zodat de scherpe kan van het zwaard niet de naad kapot snijt. Als u intresse heb in de schede zelf met beslag, klikt u op eindproduct.

Een simpel setje schoengespen voor een museum in duitsland.

 

Een sierhanger voor de wiking vrouw, deze werd op feest dagen gedragen aan haar rechte been, hij hing van de gordel omlaag.

Voor een beter kijk op het sieraad klikt u op deelfoto's om deze te kunnen bekijken.