ArtimesEngraving

ArtimesEngraving is een graveerbedrijf waar het eeuwenoude Ambacht van het graveren gecombineerd word met de nieuwst produktietechnieken en graveermaterialen die er op dit moment verkrijgbaar zijn voor gravures.
Door gebruik te maken van de beste graveermaterialen en de voor uw produkt het meest geschikte werkmethode wordt een resultaat bereikt dat aan al uw wensen voldoet.

Bij ArtimesEngraving word onder andere van een computergestuurde graveermachine gebruik gemaakt van het merk Gravograph. Hierdoor word een zeer grote nauwkeurigheid bereikt, ook als het om vele duizenden platen gaat. Ook waarborgt ArtimesEngraving zo dat vervolg opdrachten, ook al worden die jaren later gegeven, precies het zelfde zijn als het eerste plaatje dat uw van ons kreeg.
Dit houdt ook in dat u uw ideeën digitaal door kunt sturen.
Ook beheerst de graveur van ArtimesEngraving het vak van het handgraveren, waardoor ook enkele stukken of unikaten van sieraden vakkundig handgegraveerd kunnen worden.
Waarom zou u kiezen voor een gravure, als u ogenschijnlijk hetzelfde resultaat kunt bereiken met bij voorbeeld plakletters of uitgeprint materiaal?
Bij een gravure word de gewenste afbeelding of tekst uit het materiaal gefreesd of gestoken, hierdoor staat het er dus onuitwisbaar in. Wat betekend dat het er dus voor vele jaren in staat, en niet kan worden beïnvloed door schoonmaakmiddelen of weersomstandigheden als het buiten geplaatst is. Daarnaast geeft een gegraveerde naamplaat een exclusieve indruk tegenover uw klanten weer, het staat netjes en is altijd duidelijk leesbaar. Maar er zijn nog meer voordelen, zo kunt uw gebruik maken van uw eigen huiskleuren (of ieder ander RAL-kleur), huislettertype en uw eigen Logo. Zo hebben wij het voor u meest geschikte materiaal ter beschikking staan, zodat wij tegemoet kunnen komen in wensen zoals krasvastheid, zuurvastheid of buigzaamheid. Maar natuurlijk ook mat of glanzend en geschikt voor binnen of buiten.

Natuurlijk kunnen wij ook uw produkten graveren, als uw ideeen heeft over produkten die u zelf heeft waar een gravure misschien op zijn plaats zou zijn, neem kontakt met ons op, zo kunt u direkt antwoorden op uw vragen krijgen.

ArtimesEngraving
Rotterdamseweg 19
t.a.v. Gerard Gooijer
2871 GB Schoonhoven
The Netherlands
E-mail: g.gooijer@gmail.com
tel.: 0182-388146