Bevestiging mogelijkheden


Een belangrijk aspect van het product dat wij u leveren is de manier waarop u het wilt bevestigen. ArtimesEngraving levert daarom een brede scala aan producten die dit probleem voor u oplossen. Hierdoor krijgt u een product dat klaar is voor gebruik.

Zo kunnen platen gemonteerd worden met behulp van dubbelzijdig tape. Deze tape zit tegen de keerzijde van uw product. Er bestaan twee verschillende soorten, een dunne voor vlakke ondergrond, en een dikke voor grove ondergrond. Het enigste wat u hoeft te doen is het beschermfolie eraf te trekken, en u kunt het product zo vastplakken. De ondergrond moet hiervoor wel vrij zijn van stof.

Wij kunnen de producten voorzien van boorgaten zodat uw product met schroeven tegen de ondergrond vastgeschroefd kan worden. Natuurlijk kunnen deze boorgaten voor uw op maat gemaakt worden, en geplaatst op de door u aangeven plekken. Ook kunnen we hierbij sierschroeven in verschillenden kleuren bijleveren.

Voor verschillende toepassingen kunnen wij op maat gemaakt oplossingen leveren, zoals houders, houten achtergronden, aluminium standaards, muurbevestigingen, en nog veel meer. Als u een idee heeft, leveren wij u graag de passend oplossing.