Badges
"Een goede presentatie is de helft van uw verkoop"

Uw inkopers, verkopers en vertegenwoordigers, maar ook al uw andere medewerkers die met de klant in kontakt komen zijn het visitekaartje van uw bedrijf. Een mooie badge kan hierbij van onschatbare waarde zijn als nuttige verlenging van het voorkomen van uw werknemers.
Een badge geeft een (potentiële) klant direkt alle informatie die hij nodig heeft, zoals uw bedrijfsnaam gekombineerd met logo, funktie en naam van de drager.
Een badge is mooi zonder opdringerig te zijn, duurzaam en representatief, eigenschappen die de klant verbinden zal met uw bedrijf, daar de eerste indruk voor de klant erg belangrijk is. Gesprekken worden voor de klant gemakkelijker omdat hij met een persoon spreekt, in plaats van "een" medewerker van uw bedrijf.
De badges kunnen kompleet naar uw wens gemaakt worden, zo kunt u vrij kiezen welk materiaal, welke kleuren, en welke bevestigingsmethode. Het is natuurlijk geen probleem om,als u een serie bestelt voor al uw medewerkers, om er verschillende spelden op te monteren.
Zo kan rekening gehouden worden met vrouwen- en mannenkleding. Op deze site ziet uw de verschillende mogelijkheden van spelden of drukknoppen die wij voeren voor badges, alsmede een paar voorbeelden. Heeft uw vragen? Neem contact op met ons, wij helpen u graag verder.

 

Voorbeeld bevestiging
De simpele speld, te gebruiken door mannen en vrouwen, op verschillende kledingsstukken.
Een paar banana clips, door de set zal de badge niet weg glijden of scheef zakken, tevens zult u geen gaatjes in u bedrijfkleding krijgen.
Een grote banana clip voor fabriekskleding, of als u zeker wilt weten dat de badge niet verloren gaat.
Een vergulde bananaclip, een mooie speld voor een mooie badge.